Bahrein

Reis door de tijd in Bahrein

Bahrein Vakantie


Reis door de tijd in Bahrein

Reis door de tijd in Bahrein

Introductie

Bahrein, een klein koninkrijk gelegen in de Perzische Golf, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 3000 v.Chr. Het eiland is bezaaid met archeologische vindplaatsen en culturele schatten die de reizigers meenemen op een reis door de tijd.

Ontdek de oudste beschavingen

Bahrein herbergt enkele van de oudste beschavingen ter wereld, zoals de Dilmun-beschaving die dateert uit het derde millennium v.Chr. Bezoek de oude Dilmun-beschaving-site om de ruïnes van tempels en graven te bewonderen, of verken het Bahrain National Museum om meer te leren over deze oude beschaving.

Verken de Qal’at al-Bahrain

Qal’at al-Bahrain, ook bekend als het Fort van Bahrein, is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en een van de belangrijkste archeologische bezienswaardigheden van het land. Het fort dateert uit de pre-islamitische tijd en biedt een fascinerende kijk op de oude geschiedenis van Bahrein. Wandel door de gangen van het fort en geniet van het adembenemende uitzicht op de omgeving.

Ontdek de koninklijke graven van A’ali

De koninklijke graven van A’ali zijn een indrukwekkende bezienswaardigheid die teruggaan tot de Dilmun-beschaving. Deze onderscheidende konische graven behoren tot de grootste prehistorische begraafplaatsen in de wereld. Verken de site en bewonder de eeuwenoude graven en grafkamers.

Bezoek de traditionele markten

Maak een reis naar de oude souks van Bahrein en ervaar de bruisende sfeer van het dagelijkse leven. Verken de goudsoek, waar u prachtige handgemaakte sieraden kunt vinden, of bezoek de kruidensoek om exotische specerijen en parfums te ontdekken. Geniet van de aroma’s en kleuren terwijl u door de smalle steegjes slentert.

Geniet van de natuurlijke schoonheid

Bahrein biedt niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook prachtige natuurlijke landschappen. Bezoek het Hawar-eiland, dat bekend staat om zijn biodiversiteit en zeldzame diersoorten. Maak een boottocht door de mangroven of geniet van een ontspannende dag aan de prachtige stranden van Al Jazayer.Bahrein