Bahrein

Wandel langs de mooie kustlijn van de Corniche van Manama

Bahrein Vakantie

Wandel langs de mooie kustlijn van de Corniche van Manama

Een prachtige bestemming in Bahrein

Bahrein, een klein eiland in de Perzische Golf, herbergt vele schatten. Eén daarvan is de prachtige Corniche van Manama. Deze kustlijn biedt adembenemende uitzichten en is de perfecte plek voor een ontspannen wandeling.

Geniet van een spectaculair uitzicht

Begin je wandeling bij het Bahrain World Trade Center, een iconische wolkenkrabber en een van de meest herkenbare gebouwen in Bahrein. Vanaf hier heb je een spectaculair uitzicht over de Corniche en de omliggende skyline van Manama. Neem de tijd om te genieten van dit adembenemende panorama voordat je verder gaat met je wandeling.

Wandel langs historische bezienswaardigheden

Vervolg je weg langs de promenade en je zult verschillende historische bezienswaardigheden tegenkomen. Zo passeer je het Bab Al Bahrain, een prachtige historische poort die diende als toegangspoort tot de hoofdstad van Bahrein. Bewonder de prachtige architectuur en leer meer over de rijke geschiedenis van het land.

Ontdek lokale cultuur en kunst

Naast historische bezienswaardigheden biedt de Corniche ook tal van mogelijkheden om kennis te maken met de lokale cultuur en kunst. Stop bij de Bahrain National Museum, waar je een collectie van oude artefacten en moderne kunst kunt bewonderen. Neem ook de tijd om de nabijgelegen kunstgalerijen te verkennen en lokale kunstenaars te ontmoeten.

Ontspan op de stranden

Tijdens je wandeling langs de Corniche zul je ook langs prachtige stranden komen. Neem even de tijd om te ontspannen op het zachte zand en te genieten van de warme zonnestralen. Vergeet niet om je zwemkleding mee te nemen, zodat je een verfrissende duik kunt nemen in de heldere zee.

Proef de lokale cuisine

Na een lange wandeling is het tijd om de lokale cuisine te proeven. Stop bij een van de vele restaurants langs de Corniche en geniet van heerlijke gerechten zoals hummus, kebabs en traditionele Bahreinse gerechten. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op zee.

Geniet van een onvergetelijke wandeling

De Corniche van Manama is een perfecte bestemming voor een ontspannen en mooie wandeling. Met zijn prachtige uitzichten, historische bezienswaardigheden, culturele ervaringen en stranden, heeft deze kustlijn voor ieder wat wils. Dus trek je wandelschoenen aan en ontdek de schoonheid van de Corniche van Manama.

Bahrein